22 Ekim 2009 Perşembe

ADALET VE KALKINMA PARTİSİ İLÇE TEŞKİLATI, ALİAĞA TİCARET ODASI'NI ZİYARET ETTİ.

ALİAĞA TİCARET ODASI BAŞKANI ADNAN SAKA; ALİAĞA’NIN SORUNLARINI ANCAK TEK YUMRUK OLURSAK ÇÖZEBİLİRİZ”

ALİAĞA- İZMİR (22.10.2009)- Aliağa Ticaret odası Başkanı Adnan Saka, Aliağa’nın son 30 yılda dev bir sanayi kentine dönüştüğünü belirterek, “hızlı değişim ve dönüşüm sonucu bir çok sorunu bulunan Aliağa’mızı ancak birlik ve beraberlikle ileriye taşıyabiliriz. İlçedeki kurumlar ve kamuoyu olarak Aliağa’nın gelişiminde yatırımların devamında tek yumruk, tek güç olarak durmalıyız” dedi.

Adalet ve Kalkınma partisi Aliağa İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Aliağa’nın ve ülkenin güncel siyasi ekonomik gelişmeleri dile getirildi. Adalet ve Kalkınma Partisi Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş, ilçedeki kurumları ziyaret ederek, diyalog ve görüş alışverişini geliştirdiklerini ifade etti.

Ulaş, “Aliağa bugün Türkiye’nin en gelişmiş sanayi kentlerinden biri. Aliağamızda kurumlar arasında bundan böyle daha yoğun diyalog geliştirmek ve görüş alışverişi yapabilmek için bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz.” Dedi

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka da kentin gelişim vizyonunda birlik ve beraberliğin önemine dikkati çekti. Aliağa’ya yapılacak yatırımlar, bölgenin sorunları, ekonomik talepleri ve diğer hizmetlerin gelmesi için yerel kurumlar olarak, Aliağa kamuoyu olarak birlik ve beraberlik içinde hareket edersek çözülemeyecek sorun olmaz” diye konuştu.

Foto: http://www.alto.org.tr/bultenfoto/2009/22102009/alto-ziyaret.JPG