14 Ekim 2009 Çarşamba

Aliağa'nın şampiyonlarına Aliağa Ticaret Odası'ndan vergi ödülü

Aliağa'nın şampiyonlarına Aliağa Ticaret Odası’ndan vergi ödülü

Aliağa Ticaret Odası, ilçede en yüksek vergi ödeyen Kurumlar vergisi ve gelir vergisi mükellefi üyelerine başarı ödüllerini 16 Ekim Cuma günü dağıtacak.

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka; “Güçlüklere rağmen üreten ve vergi verenlere teşekkür ediyoruz”

Aliağa Ticaret Odası, 2007 ve 2008 vergi döneminde beyan ettikleri vergi matrahlarıyla en yüksek vergi ödeyen Kurumlar vergisi ve gelir vergisi mükellefi üyelerine başarı ödüllerini 16 Ekim Cuma günü dağıtacak.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, 2007 ve 2008 yıllarında verilen vergi matrahıyla en yüksek vergi ödeyen Oda üyesi kişi kurumların 16 Ekim 2009 Cuma günü düzenlenecek törenle ödüllendirileceğini söyledi. Saka, Kurumlar vergisi ve Gelir Vergisi’nde vergi matrahıyla üst sıralarda yer alan Oda üyelerinin plaketle ödüllendirileceği “Aliağa vergi başarı ödülleri” törenine tüm oda üyelerini davet etti.

16 Ekim Cuma günü Saat 18.00’de Aliağa Deniz Restaurantta yapılacak törende Gelirler Vergisi grubunda 20, Kurumlar Vergisi grubunda da 30 kişi ve kuruluş ödüllendirilecek.  Ödül törenine Aliağa Ticaret odası üyeleri, İzmir ve İlçe protokolü, TOBB, Sanayi ve Ticaret Odalarının Yönetim kurulu ve Meclis Başkanları, Oda genel Sekreterleri, Oda üyeleri ve medya mensupları katılacak. Törenin ardından konuklar akşam yemeğinde bir arada olacak

Saka: Güçlüklere rağmen üreten ve vergi verenlere teşekkür ediyoruz

Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, “16 Ekim Cuma akşamı Aliağamız’da ilçemiz, bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine üretimleriyle, ticaretleriyle, yarattıkları istihdam ve artı değerle büyük katkılar sağlayan, bu ticari faaliyetlerini beyan ederek vergilendiren tüm üyelerimize teşekkür edeceğiz.  Vergi konusunda sağlanan başarı hepimizin, dolayısı ile ülkemizin de başarısıdır. Ekonomik Kriz koşullarına karşın Oda üyelerimiz bu başarı ödüllerini fazlası ile hak ediyor.” Dedi.

Ödül (Arşiv) : http://www.alto.org.tr/bultenfoto/2009/14102009/vergiodul.JPG