22 Temmuz 2012 Pazar

ALİAĞA'DA MARKALAŞMA VE PAZARLAMA STRATEJİLERİ ANLATILDI - Basın Bülteni

ALİAĞA TİCARET ODASI’NDA MARKALAŞMA VE PAZARLAMA STRATEJİLERİ ANLATILDI

ALİAĞA’DA MARKALAŞMA VE PAZARLAMA STRATEJİLERİ ANLATILDI

Aliağa Ticaret Odası(ALTO), Aliağa’da faaliyet gösteren firma ve işletmelerin satış ve pazarlama bölümleri yöneticileri ile çalışanlarına “Markalaşma ve Pazarlama Stratejileri”ni düzenlediği bir seminerle anlattı.

ALTO yeniliklerden üyelerini haberdar ediyor

ALTO’nun düzenlediği seminerde danışmanlık yapan Mehmet Özkan işletmelerde yenilikçi bakış açısının oluşturulması ve yeni pazar yönetim stratejilerinin geliştirilmesi konularında bilgilendirmelerde bulundu. Rekabet ortamına ayak uydurabilmenin kendini sürekli yenilemekten ve geliştirmekten geçtiğinin altını çizen Mehmet Özkan, “Rekabet edebilmek için de globalleşen dünya ve ticaret yapısında yeni method ve uygulamalardan haberdar olunması gerekiyor. Çünkü değişim hemen her alanda çok hızlı gerçekleşiyor. Bu seminerle Aliağa Ticaret Odası üyeleri ve Aliağalı işletmeler için önemli bir adım atmış, piyasadaki yeniliklerin ve yeni methodların bilinmesini, öğrenilmesini sağlamıştır” dedi.

Amaç farkındalık yaratabilmek

ALTO Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Akyıldız seminer sonunda katkılarından dolayı Mehmet Özkan’a bir plaket verirken, Markalaşma ve Pazarlama stratejilerinin ticaretin temelinde bulunduğunu, bu seminerle amaçlarının da üyeleri üzerinde bu konuda farkındalık yaratmak olduğunu vurguladı.

Katılımcılar

Mehmet Özkan