2 Temmuz 2012 Pazartesi

YENİ TÜRK TİCARET KANUNU ALİAĞA TİCARET ODASI'NDA ANLATILIYOR - Basın Bülteni

ALİAĞA’DA YENİ TÜRK TİCARET KANUNUNUN HUKUKİ BOYUTU ANLATILIYOR

YENİ TÜRK TİCARET KANUNU ALİAĞA TİCARET ODASI’NDA ANLATILIYOR

1 Temmuz 2012 tarihi itibari ile Yeni Türk Ticaret Kanununun(TTK) yürürlüğe girmesinin ardından, Aliağa Ticaret Odası(ALTO) bir seminer düzenleyerek yeni uygulamaların hukuksal boyutunu anlatmayı planlıyor.

Avukat Ali Yılmaz tarafından Yeni TTK uygulamalarının hukuksal boyutunun anlatılacağı seminer 5 Temmuz 2012(Perşembe) günü saat 14.00’te ALTO seminer salonunda gerçekleşecek.

Soru işaretlerine yanıt bulmaya çalışacağız

Konu ile ilgili bilgi sıkıntısı yaşandığını ve birçok soru işareti bulunduğunu söyleyen ALTO Başkanı Adnan Saka düzenleyecekleri bu seminerle işletmelerin sorularına yanıt bulmaya çalışacaklarını belirtti. ALTO Başkanı Yeni TTK’nın Aliağa’ya anlatılması için Aliağa Sahil Radyo aracılığı ile 5 program düzenlediklerini ve bu programlarda Yeni TTK’nın muhasebe yönünü anlatmaya çalıştıklarını söylerken, “Bizim amacımız konu hakkında Aliağa’da işletmelerin en iyi şekilde bilgilendirilmeleri ve bocalama sürecini en hızlı şekilde geçmelerini sağlamak. Bu amaçtan yola çıkarak yerel bir radyoda 5 program düzenledik ve Yeni TTK’nın muhasebe yönünü anlattık. Şimdi de 5 Temmuz tarihinde Odamızda düzenleyeceğimiz seminerle üyelerimizin Yeni TTK’nın hukuksal etkileri konusunda da bilgilendirilmelerini sağlayacağız ve soru işaretlerini ortadan kaldıracağız. Yeni TTK bilgilendirmelerimiz bu seminerle son bulmayacak. 11 Temmuz 2012 tarihinde yeni bir seminerle bu kez Mali Müşavir Hayal Han ile Yeni TTK’nın muhasebe yönünü anlatmaya ve üyelerimizin sorularına yanıt bulmaya çalışacağız” dedi.

Adnan Saka

Web   : www.alto.org.tr