9 Ağustos 2012 Perşembe

ALİAĞA TİCARET ODASI'NDAN İLÇE EMNİYETE ZİYARET - Basın Bülteni

ALİAĞA TİCARET ODASI’NDAN İLÇE EMNİYETE ZİYARET

ALİAĞA TİCARET ODASI’NDAN İLÇENİN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

Aliağa Ticaret Odası(ALTO), İzmir’in Tire ilçesinde 9 yıl görev yaptıktan sonra Aliağa’da göreve başlayan ilçenin yeni emniyet müdürü Hasan Tuğan’ı ziyaret etti.

Toplumsal fayda sağlayabilmek için kurumlar arası diyalog gerekiyor

ALTO Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette konuşan Oda Başkanı Adnan Saka şunları söyledi: “Biz oda olarak kurumlar arası diyaloga çok önem veriyoruz. Hiçbir zaman hizmetlerimi üyelerimizle sınırlamadık. Her zaman amacımız kurumlarla birlikte hareket ederek sosyal anlamda da görev çizgilerimiz çerçevesinde toplumsal fayda sağlayabilmek oldu. Bu böyle de devam edecektir. Bu ziyaret de bu açıdan bakıldığı zaman anlam taşıyor. İlçemizin yeni emniyet müdürünü tanımamızın, üyelerimizin beklentilerini paylaşmamızın her iki kurum için de yararlı olacağı inancındayız. Bu vesileyle Sayın Tuğan’a Aliağa’daki görevinde başarı diliyor, ilçemizde görev yapan tüm emniyet görevlilerine de verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Hasan Tuğan: “Oda yönetimine teşekkür ediyorum”

ALTO’nun ziyaretinden memnun kaldığını belirten Tuğan, “Aliağa’da görev aldığım sürece şu an olduğu gibi huzurlu bir ortam sağlayabilmek için elimizden geleni yapma arayışında olacağız. Emniyet olarak kapımız kişi olsun kurum olsun herkese sonuna kadar açık. Biz de istiyoruz ki Aliağa için iyi bir şeyler yapılsın, başarılsın. Aliağa’nın geleceği için kalıcı diyaloglar kurulması adına bugün Aliağa Ticaret Odası’nın gerçekleştirmiş olduğu ziyareti çok önemli buluyor, kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret Foto 1

Ziyaret Foto 2